Здраве
 

 
Рейтинг: 3.00
(144)
Здраве
За контакти
Фото Галерия
Видео

БЛОГ АРХИВ
«« ноември 2019 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  Здраве

 

 

 

 

 

 

 

  triactive

TriActiv

 Гривни VISION TriActiv с революционна тройно действаща технология

УПЪТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА

Увод

Хората по света се обръщат все повече към превантивни здравни и здравословни решения за поддържане на оптимално здраве. Съвременните болести се натрупват ежедневно и съзнанието за холистичен подход към доживотен фитнес и добруване също се увеличава.

Нови допълващи технологии се използват, за да се противопоставят на ефектите от стреса, заболяването, остаряването и други проблеми свързани със здравето.

Vision въвежда революционните 3-в-1 Гривни със здравословна технология, които са неинвазивни и предлагат на потребителя предимства, повишаващи здравето, за да се противопостави на стреса от ежедневния живот.

Уникалните Vision TriActiv гривни са международен успех с три доказани технологии: далечно-инфрачервени, отрицателно-йонни и магнитни.

Далечно-инфрачервени
Отрицателно-йонни
Магнитни

Далечно-инфрачервена технология (ДИТ)

ДИТ технологията стана търговски възможна преди едно десетилетие в Япония чрез използването на новаторските разработки на НАСА от биокерамика. Сега тя се използва широко в Япония, Корея и Китай.

Човешкото тяло със състои от около 70% вода. Контролираната топлина, създадена от ДИТ, предизвиква водните молекули в микроциркулиращата система от капиляри да резонират, да разширят капилярите и да увеличат кръвния ток. Това увеличава рН в тялото като намалява киселинността, улеснява премахването на токсини от тялото.

Най-голямото количество от развиваната слънчева енергия е в инфрачервения сегмент на спектъра. От нея, далечно-инфрачервените лъчи с дължина на вълната от 4-14 микрона са най-безопасните и най-благотворните.

Гривните Vision TriActiv имат ДИТ керамични вложки, които излъчват далечно-инфрачервени лъчи със специфична дължина на вълната от 4 до 14 микрона, еднакви с тези, излъчвани от слънцето.


Отрицателно-йонна технология
Един по-скорошен японски технологичен успех е широко признат в Япония и Корея като липсваща част от общото добруване.

Отрицателните йони са отрицателно заредени частици, образувани когато достатъчно енергия действа върху молекулата като кислород или вода, за да се изхвърли електрона.

Изместеният електрон се прикрепва към близката молекула, която тогава става отрицателен йон. Оригиналната молекула остава като положителен йон.

Отрицателните йони се създават естествено в природата чрез енергия, свързана с водопадите, търкалящия се сърф и светкавиците, но се създават също и от статично електричество.

Отрицателните йони имат освежаващ ефект върху човешкото тяло, какъвто може да се усети от стоенето край водопад, докато положителните йони имат обратен ефект, често включващ чувство на умора.

Най-малкият по размер отрицателен йон има най-голям ефект върху тялото. Около 80% от тях се абсорбират през кожата и 20% чрез вдишване на въздух, усилвайки окислителното разпадане на серотонина, водейки до успокоителен ефект и увеличаване на защитата срещу инфекции.

Сравнителните нива на наличните отрицателни йони в различни околни среди са:
Автомобил - 50 йони/ см3
Дом - 100 йони/ см3
Офис - 150 йони/ см3
Природен въздух - 1,500 йони/ см3
Планински въздух - 2,000 йони/ см3
Основата на водопад - 3,000 йони/ см3

Гривните Vision TriActiv имат отрицателно-йонни керамични вложки, които излъчват отрицателно заредени кислородни йони от 800 до 1,000 йони/ см3 .

Магнитна технология
Тази технология е използвана в Азия през вековете и е добре документирана.

Силата на естественото магнитно поле на земята се е намалила с 6% от 1830 г, и косвено доказателство предполага, че тя се е намалила с 30% през последния век. Вярва се, че много от съвременните болести са директен резултат от това.

Общо е вярването, че този "Синдром на недостатъчност на магнитното поле" може да се облекчи чрез директно прилагане на допълнително магнитно поле върху човешкото тяло, за да осигури известна част от магнитното поле, загубено от земята.

Клиничните проучвания са открили, че прилагане на статично магнитно поле със сила от 700 до 1,000 Гауса върху тялото води до значително облекчаване на болката и нервното увреждане.

Милиарди заредени минерални йони, като натриеви, калиеви и магнезиеви, разтворени в плазмата на тялото, протичат през кръвоносните съдове на тялото като права пътека.

Прилагането на магнит променя динамиката на този поток, отклонявайки йоните в перпендикулярна посока на движението им. Това създава ляв и десен страничен „тласък”, който дилатира стените на кръвоносните съдове, увеличавайки кръвния ток. Това води повече кислород и хранителни вещества да се пренесат към клетките и подпомага премахването на вредни токсини.

Еднополюсните магнитни вложки в TriActiv, излъчващи сила на магнитното поле от около 800 Гауса, води до този желан ефект.

Предимствата на TriActiv
• Подобрява кръвообръщението
• Улеснява ставната скованост
• Релаксира мускулите и увеличава гъвкавостта
• Намалява стреса и умората

Гривните Vision TriActiv притежават повече характеристики, които я правят перфектен дар на любовта
• С устойчиво на износване 23K позлатяване
• Използва най-напредналия процес на повърхностна обработка в промишлеността за нейното позлатяване
• Поставена във вакуумна среда, най-напред се добавя слой от титанов нитрид на порции преди позлатяването.
• В резултат на това се получава по-добра повърхностна обработка, устойчива на износване и по-ярко позлатяване.

Използване на гривните TriActiv
Закрепете гривна TriActiv върху китката и за около 10 минути повечето хора ще почувстват отличително, леко затопляне или сърбеж. За малко от другите, това може да отнеме няколко часа или даже няколко дни за да почувстват разликата. Носете гривната непрекъснато или толкова дълго, колкото желаете. Няма странични ефекти.

Научно обяснение и здравни предимства
При демонстрацията на контакт с тялото на гривната TriActiv, чувството на леко затопляне се дължи на ДИТ, предизвикано от керамичните вложки.

Лекият сърбеж който се чувства, е от комбинирания ефект на:

1. Магнитното поле, създадено от магнитните вложки върху милиардите заредени минерални йони, протичащи в плазмата през кръвоносните съдове на тялото.
2. Статичният електрически заряд, създаден от триенето на тялото върху вложките с отрицателни йони.

Международни атестати за TriActiv:

“TriActiv намали сковаността на врата ми, който беше като не гъвкава част от тялото ми и сега настъпването на спондилита е магично спряно!! Чувствам такова страхотно облекчение от непрекъснатата болка. TriActiv наистина действа върху тялото ми, и се възползвам от възможността да благодаря на TriActiv, защото ме освободи от непоносимата ревматична болка и главоболие”
Госпожица ПБ

“Имах високо кръвно налягане през последните 25 години и редовното ми лекарство не можеше да го контролира. Имах също така остеоартрит и подути колена, които бяха болезнени. След носенето на гривната TriActiv непрекъснато в продължение на 33 дни, имам учудваща реакция. Колената ми повече не са болезнени, и подуването също утихна. Уринирането ми се увеличи. Чувствам се доста комфортно и релаксирана. Преди всичко, това е доста ободряващо и това увеличи работоспособността ми.”
Госпожа ПВ

“Бях много въодушевен когато чух за TriActiv. Страдах от остра седалищна болка. Когато започнах да нося гривната TriActiv върху коляното, тя се облекчи 50% до 60% . След това завързах гривната с еластична лента върху гърба ми. За около 8 до 12 часа, почти цялата ми болка изчезна (около 95%). Сега нямам повече нужда от болкоуспокоителни.”
Господин KП


“Съпругата ми страдаше от остра болка в коляното един ден преди пътуването ни до Малайзия. Тя се тревожеше много, че няма да издържи на пътуването в чужбина. Предложих и да носи гривни TriActiv върху болезненото коляно. Тя носи две гривни само една нощ и имаше почти 90% облекчение на болката. Тя се наслаждаваше на цялото пътуване без болка или някакви проблеми!”
Господин РК

“Докато спях, пръстите ми ставаха толкова схванати понякога поради лошо кръвообръщение. Но след като използвах TriActiv, сковаността на пръстите ми изчезна.
Господин НП

Госпожа KС, на 64 годишна възраст, се възстанови от 8-годишна болка в гърба след като носи TriActiv.

Госпожа РС, на 53 години, се възстанови от болка в тялото и главоболията след като използва TriActiv.

ЖК, на 50 години, ветеран от Виетнам в Лос Анжелис, носи гривната TriActiv и докладва подобрена чувствителност в ръката си, която беше скована от стара войнишка рана.

Р, на 21 години, от Файф, Шотландия, веднага забеляза чувството на сърбеж когато постави гривната TriActiv. Той докладва също така, че за първи път откакто лявата му ръка е била смазана от мачете две години преди това, той прочувствал чувствителност в лявата си ръка.

T, на 60 години, от Дарбишир, Великобритания, отсъствал 9 седмици от работа поради болки в гърба. Като чистач на прозорци, той не можеше да извършва ръчните си задължения или да ходи повече от няколко ярда без да има болка в гърба. След като опитал гривната TriActiv за няколко дни, той бил учуден да открие, че може да ходи няколко мили без всякаква болка. От тогава той ходи даже на по-дълги разстояния, и след завръщане на работа, болката не се възстановила.

Б, на 64 години, също от Дарбишир, страда от остър артрит в раменете и ръцете и никога не могла да спи повече от 4 часа на нощ. След като носила гривната TriActiv, болката й отслабнала и тя открила, че може да се наслаждава на по-дълъг и по-спокоен сън.

M, спрей-бояджия в Сидней, Австралия, страдал от болно рамо в продължение на много години. Той докладва, че това състояние се е облекчило след като носи гривната TriActiv.

Често задавани въпроси:
В. Как гривната Vision TriActiv е уникална?
О: Гривната TriActiv е новаторски продукт и важно международно откритие поради уникалната си комбинация от инфрачервени, отрицателно-йонни и магнитни технологии. Вижън е първата фирма в региона, която я въвежда в изключителен дизайн за гривни.

В. Не е ли Vision TriActiv само за по-възрастни хора?
О: Не. Технологията TriActiv не е само за по-възрастни хора. Хората от всички възрасти могат да използват продуктите Vision TriActiv за облекчаване на малки болежки и болки. Тя може да се използва от всеки, който желае да максимализира действията си, да подобри качеството си на живот или да опита увеличено чувство на добруване.
В. Защо трябва да нося гривните Vision TriActiv?
О: Гривните Vision TriActiv дават на потребителите си увеличено чувство на добруване. Плюс това, те изглеждат великолепно! Можете да ги носите за стил, комфорт и здраве.

В. На коя ръка трябва да нося гривната TriActiv за максимална полза?
О: Може да носите гривната TriActiv на всяка една ръка.

В. Ако имам болки в краката, може ли да нося гривната TriActiv на коляното си?
О: Да, можете.

В. Дали далечните инфрачервени лъчи са вредни?
О: Не. Далечните инфрачервени лъчи в диапазона от 4 до 14 микрона въобще не са вредни. Повече, те са благоприятни за вашето здраве.

В. Как отрицателните йони са полезни за мен?
О: Отрицателно заредените кислородни йони от около 800-1,000 йони/ см3 помагат като дават ободряващ и освежаващ ефект на човешкото тяло, както може да се почувства при близко стоене до водопад, на морския бряг и т.н.

В. Каква е разликата между „еднополюсни” и „двуполюсни” магнити?
О: Еднополюсните магнити са поляризирани с отрицателни полета от едната страна на магнита и положителна страна на другата. При двуполюсните магнити присъстват и двете полета на всяка страна. Проучването е показало, че положителното магнитно поле може да бъде опасно ако се приложи на тялото за продължителни периоди от време. Ето защо Vision TriActiv използва само еднополюсни магнити.

В. Как да позная дали гривните TriActiv работят?
О: Най-общият начин да се познае че магнитите работят, е че чувствате намаляване на болката. Освен това, някои хора, които използват TriActiv, чувстват затопляне на мястото.

В. От какви материали са направени гривните Vision TriActiv?
О: Гривните Vision TriActiv са направени от най-доброкачествената хирургична стомана, електропокрити с 23K злато. Те използват най-добрите повърхностно обработващи процеси в промишлеността за позлатяване. Резултатът е по-добра устойчивост на износване и по-ярко позлатяване и повърхностна обработка.

В. Мога ли да използвам по всяко време гривните Vision TriActiv?
О: Можете да ги носите по 24 часа дневно, 7 дни седмично и 365 дни годишно. Няма никаква вредност, когато ги носите по всяко време. Трябва обаче да спазвате инструкциите за поддържане на гривните, споменати в пакета на продукта.Отказ от права: Гривната Vision TriActiv не е медицински продукт. Хора на медикаментозно лечение трябва да продължат да използват лекарствата или да се консултират с лекаря си. Не се препоръчва за хора с кардиостимулатори, които са прекарали хирургична намеса на сърцето или за бременни жени. Ефектът и времетраенето на гривните TriActiv е различен за различните хора.

 Ако искате да притежавате това бижу ми пишете на e-maila.. Благодаря Ви предварително.

 

               
                    SKYPE - plamen_jelev (Пламен Желев)
                    e-mail : Yo_plam@yahoo.com

 

 

 

 

 

 
Вземи в gLOG
2006-04-06 13:40:00
...
06 Април 06, 13:40  

Вземи в gLOG
2006-04-06 13:37:00
...
06 Април 06, 13:37  

Вземи в gLOG
2006-04-05 20:15:00
...
05 Април 06, 20:15  

Вземи в gLOG
Как изглежда продукта
Кликнете върхо снимката за да се уголеми ...
05 Април 06, 17:43  0.0863